Silver Wings By: Porsche Design!

 

 

Silver Wings on Mankeelin sähköpotkulauta, ja sen muotoilusta on vastannut F.A. Porsche design studio. Muotoilullisesti laudassa on testaajan mielestä uniikkia ja hillittyä tyylikkyyttä, mutta se voi myös jakaa mielipiteitä. Tästä laudasta löytyy netistä testejä varsin vähän.

Ulkoisessa tarkastelussa laudan yleinen laatuvaikutelma on niin sanotusti ok. Muotoilun osalta laudassa on joitakin uniikkeja ja erottuvia piirteitä. Ulkonäköä voisi kuvailla pelkistetyn linjakkaaksi. Ensivaikutelmaa heikentää aavistuksen muovinen visuaalinen ja laadullinen vaikutelma. Lauta vaikuttaa samaan aikaan erittäin kevyeltä, mutta toisaalta rungoltaan hyvin jämäkältä.

Ensituntuma ajossa on yllättävän hyvä. Lauta tuntuu samaan aikaan erittäin kevyeltä, mutta kuitenkin tukevalta ja vakaalta. Laudan 350W moottori kuljettaa lautaa tasaisesti noin 85 -kiloisen kuljettajan alla, mutta kiihtyvyyttä ei voi luonnehtia mitenkään ripeäksi. Laudan suhteellisen pieni moottoriteho huomioiden lauta kuitenkin kulkee odotusten mukaisesti. Nousuissa nopeus alenee ja etenkin jyrkemmissä nousuissa jouheva eteneminen tarvitsee ainakin painavammalta kuljettajalta avuksi potkuttelua, jolloin nopeus tuntuu pysyvän riittävänä.  

Niin laudan ohjaustanko kuin ohjaus kokonaisuudessaankin tuntuvat hyvin jämäkiltä. Ohjaustanko tuntuu korkeutensa puolesta soveltuvan eri pituisille kuljettajille. Lauta rullaa todella hyvin alamäkeen sekä tasaisella alustalla. Laudan 10 tuumaiset ilmarenkaat myös vaimentavat erilaisia tien pinnan epätasaisuuksia hämmästyttävän hyvin ja antavat poikkeuksellisen hyvin anteeksi laudasta muutoin puuttuvaa iskunvaimennusta. Lauta on varsin miellyttävä ajaa kävelykadun kivetyksellä ja jopa jalkakäytävän madalletun korotuksen ylityksessä ilmarenkaat vaimentavat tärähdystä niin, ettei se tunnu lainkaan häiritsevältä. Laudan visuaalisesta muovisesta vaikutelmasta huolimatta, siitä ei epätasaisellakaan alustalla kuulunut minkäänlaista räminää. Myös muovinen takalokari tuntui hyvin kestävän siitä vanhasta tottumuksesta vahingossa jalalla otetut muutamat takanojat. 

Laudan lokarit tuntuivat suojaavan hyvin kuljettajaa roiskeilta kostealla pinnalla ajettaessa. Laudan latauspistokkeen sijainti rungossa etulokarin takana ei ole optimaalinen, mikä ilmeni latauspistokkeen ympäristön kerättyä runsaasti etulokasuojan alta lentäneitä roiskeita. Latauspistokkeen kumisuojan ollessa on ehjä, tämä ei liene suuri ongelma, mutta suojan mahdollisesti rikkoutuessa tai ollessa pois paikaltaan, voi latauspistokkeeseen mahdollisesti päästä likaa. Suojan ehjyyttä ja paikallaan oloa kannattanee aika-ajoin tarkkailla.  

Näytön visuaalinen laatuvaikutelma on keskimääräinen. Aasian mallissa on tällä hetkellä sovellustuki, jolla lautaan saadaan joitakin lisäominaisuuksia, mutta ainakaan vielä tätä mallia ei ole saatavilla Euroopassa. 

Pidempiaikaisessa käytössä laudan muovisen takalokasuojan yläpuoli välttämättäkin kerää naarmuja jalan aika-ajoin hakeutuessa sinne vaistomaisesti. Samoin mittariston näytön muovisuojan ympäristössä on ajan saatossa havaittavissa sävyeroja, mikä entisestään heikentää hieman näytön ja laudan laatuvaikutelmaa.

Laudassa on hieman puutteellisesti toteutettu se, että taitettaessa ohjaustanko, tarkalleen ottaen mittariston näytön muovipinta ottaa kiinni takalokariin. Ajan saatossa tästä aiheutuu tarpeettomasti hankausjälkiä niin takalokariin kuin itse näytön pintaankin. Etenkin jos lautaa kuljettaa taitettuna, kannattaa ehdottomasti tuohon näytön ja takalokarin väliin laittaa jokin suoja, niin välttyy kenties tarpeettomista naarmuilta.

 

Speedster testiraati tiivistää, että testin perusteella lauta on varsin kätevä vaihtoehto lyhyille ja suhteellisen tasaisen tieprofiilin matkoille. Sen keveys tekee siitä myös vaihtoehdon esimerkiksi lyhyisiin työmatka-ajoihin, koska lautaa on helppo myös kantaa jos siihen on tarvetta. Toki tämän laudan mukana saa myös uniikkia Porshen suunnittelemaa muotoilua. Koeajossa laudan akkua koeteltiin ajamalla sillä vain muutaman asteen lämpötilassa mäkisellä ja kostealla hiekkapohjaisella alustalla. Akkua oli jäljellä 1 palkki noin 20 km matkan jälkeen. Huomioiden koeajon olosuhteet ja kuljettajan paino, voidaan päätellä, ettei laudan enimmäiskantama optimaalisemmissa olosuhteissa välttämättä jää kovin kauaksi valmistajan ilmoittamasta 30 km matkasta. 

Lauta on ulkoisesti erottuva ja varsin tyylikäs vaihtoehto päivittäiskäyttöön. Laudan laatuvaikutelma on varsin keskinkertainen, mutta hinta huomioiden lauta on ihan varteenotettava vaihtoehto hintaluokassaan.

Speedster tähdittää:

1 kommentti

Hi, Eric here with a quick thought about your website ridespeedster.fi…

I’m on the internet a lot and I look at a lot of business websites.

Like yours, many of them have great content.

But all too often, they come up short when it comes to engaging and connecting with anyone who visits.

I get it – it’s hard. Studies show 7 out of 10 people who land on a site, abandon it in moments without leaving even a trace. You got the eyeball, but nothing else.

Here’s a solution for you…

Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to talk with them literally while they’re still on the web looking at your site.

CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

It could be huge for your business – and because you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately… and contacting someone in that 5 minute window is 100 times more powerful than reaching out 30 minutes or more later.

Plus, with text messaging you can follow up later with new offers, content links, even just follow up notes to keep the conversation going.

Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable.

CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

You could be converting up to 100X more eyeballs into leads today!

Eric
PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now.

If you’d like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=ridespeedster.fi

Eric Jones

Kirjoita kommentti