Speedsterin tarina 

Ollaan kaksi kaverusta Uudeltamaalta ja ollaan kiinnostuneita sähköpotkulautailusta. Me diggaillaan liikkua sähköpotkulaudoilla ekologisesti ja vauhdikkaasti paikasta toiseen. Ollaan myös kiinnostuneita tästä muutoksesta, joka on meneillään kulkuvälineissä sekä ihmisten tavoissa liikkua. Kun muutama vuosi sitten testattiin eri lautoja, jäätiin heti koukkuun. Nykyään käytetään sähköpotkulautaa huvi- ja hyötykäytössä, usein ihan puhtaaseen fiilistelyyn. 

Me seurataan aktiivisesti mitä genressä tapahtuu ja halutaan syventää omaa tietämystä. Hankitaan eri lautoja testattavaksi ja katsotaan mitä me niistä ajatellaan. Tästä meille syntyi ajatus, että voitaisiin samalla perustaa verkkokauppa, ja myydä mielenkiintoisia lautoja Suomessa. Voitaisiin näin hyödyntää kaikki se tietämys, mikä meille on omien kokemusten ja aiheeseen paneutumisen kautta kertynyt. Näin me sitten tehtiin - perustettiin Speedster, jonka tarina on vasta alussa. 

Me ei kilpailla automarkettien tai urheiluvälinekauppojen kanssa, eikä myöskään ”myydä jotain” vaan rahan takia. Me ei olla kasvoton suuryritys. Meillä kaikki lähti aidosta kiinnostuksesta sähköpotkulautoihin. Kiinnostus johti lautojen testailuun, ja muodostui sitten aikaa vieväksi harrastukseksi, aivan mahtavaksi sellaiseksi. Ei olla kiinnostuneita hankkimaan meidän valikoimaan lautoja, joita saa hankittua automarketeista. Ei niissäkään välttämättä mitään vikaa ole, mutta halutaan ennemmin kokeilla ja löytää pääasiassa jotain sellaista, mitä ei vielä ole Suomessa tarjolla.

Koska ollaan vasta toivottavasti pitkän taipaleen alkuvaiheessa, niin mallistomme varmaankin tulee elämään ajan saatossa. Vasta myöhemmin löytynee selvempi yksilöllinen suunta, josta juuri meidän valikoiman tunnistat. Meille on tärkeää, et nähdään myymissämme laudoissa jotain niin hyvää, että juuri ne päätyy valikoimaan. Oletettavaa kuitenkin on, että tässä matkan varrella tulee myös huteja - vääriä valintoja. Otetaan niistä sitten opiksi. Tärkeintä kuitenkin on, et kehitytään koko ajan ja saadaan aina vaan parempia lautoja valikoimaan.  

Sen vuoksi halutaankin, et laitatte meille mielellään aina palautetta ostamastanne tuotteesta. Tuotteitamme koskevia viestejä voit laittaa, vaikka et olisikaan ostanut sitä meiltä. Ollaan kiinnostuttu kaikista perustelluista näkemyksistä, jotka liittyy tuotteisiin ja koskee ennenkaikkea kokemaasi erityistä puutetta tai vahvuutta. Voidaan näistä tarvittaessa viestiä suoraan valmistajan suuntaan. Ja jos hyvin käy, voidaan saada jotain pientä muutettuakin. Kokemuksemme on, että valmistajat ovat pääasiassa suhtautuneet todella myönteisesti perusteltuihin tuotteita koskeviin kehitysehdotuksiin.    

Jos sua kiinnostaa joku lauta tai muuten vaan fiilistelet spotlailua, niin ota yhteyttä ja kerro oma tarinasi, fiiliksiä tai mistä sä haluisit kuulla blogissa lisää. Me autetaan sua mielellämme!

Niin, ja Speedsterin iskulaise ”Reclaiming The Streets” syntyi siitä, kun havaittiin pandemian aikana katujen olevan hiljaisia, aivan liian hiljaisia. Me halutaan saada kaduille elämää ja meidän mielestä myös sähköpotkulaudat kuuluvat sinne. Keksittiin sähköpotkulaudalle parempi nimikin, "spotla". Meille spotlailu merkitsee etenkin vauhdikasta fiilistelyä. 

 

- Speedster -